Ioan Bălan: În Suceava e nevoie de locuri de parcare, pistele de bicicletă trebuie refăcute, şi amenajate locuri de joacă pentru copii


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei municipale PNL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat, joi seara, în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV, că sunt mai multe probleme presante pentru suceveni, între care a enumerat locurile de parcare, refacerea pistelor de bicicletă sau amenajarea de locuri de joacă pentru copii.

El a declarat că tinerii i-au arătat că pistele de bicicletă amenajate pe marginea trotuarelor sunt „o glumă”, dar că mai mult o batjocură.

pista de biciclisti si stalpi de iluminat 2

„Piste de bicicletă cu lăţime de 30 de centimetri care dau în stâlp sunt o batjocură”, a spus Bălan.

El consideră că pistele de bicicletă trebuie refăcute în totalitate şi să asigure siguranţă bicicliştilor pentru că în prezent trotuarul pe care a fost trasată o dungă albă nu asigură nici bicicliştilor siguranţă şi nici pietonilor.

Ioan Bălan susţine că trebuie amenajate corespunzător locurile de joacă pentru copii care acum sunt „adevărate capcane” şi pun în pericol siguranţa copiilor.

loc joaca

Totodată, el a mai declarat că şi lipsa locurilor de parcare este o problemă presantă, arătând că se parchează acum în toate poziţiile, pe toate locurile identificate, de la spaţii verzi la esplanada din centrul oraşului.politia locala amenzi parcare ilegala

Bălan susţine că prin amenajarea de parcări se va institui şi o disciplină în traficul rutier, apreciind că ar trebui construită încă o parcare subterană în apropierea Palatului de Justiţie, unde vin foarte multe persoane din afara municipiului care au de rezolvat probleme la instanţe.

 

 


Intră acum și în grupul de