Bătaie într-un bar de pe strada Mihai Viteazul din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Cinci tineri care se aflau joi seara într-un bar de pe strada Mihai Viteazul din municipiul Suceava au declarat polițiștilor că au fost agresaţi fizic şi verbal de un grup de tineri.

politie razie bar disco

Potrivit Poliției Județene, joi seara, dispeceratul unei societăţi de pază a sesizat Poliţia municipiului Suceava despre un scadal produs în zona centrală a orașului.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au găsit cinci tineri, doi adulți de 18 ani şi de 21 de ani, ambii din municipiul Suceava și trei minori de 16 și 17 ani din comunele Ipotești și Cornu Luncii. Tinerii le-au spus polițiștilor că în timp ce se aflau în separeul de la etaj al localului, au fost agresaţi fizic şi verbal de un grup de tineri.

În urma cercetărilor, doi dintre agresori au fost  identificaţi de polițiști la faţa locului, fiind vorba despre un tânăr de 25 de ani şi unul de 24 de ani, ambii din municipiul Suceava.

Totodată, polițiștii au constatat urme de distrugeri la uşa de acces în separeu.

„În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, loviri sau alte violenţe și distrugere, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea identificării tuturor participanților și tragerea lor la răspundere penală”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, subcomisarul Ionuț Epureanu.

 


Intră acum și în grupul de