Întârzieri la lucrările pe străzile Universității și George Enescu, precum și la pasajul peste calea ferată de la Ițcani


Intră acum și în grupul de

asfalt

Constructorii suceveni au rămas în urmă cu lucrările, invocând vremea neprielnică, astfel, termenele pentru asfaltarea străzii Universității și a Bulevardului George Enescu au fost prelungite.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, s-a declarat nemulțumit de mersul lucrărilor de asfaltare, la comandamentul săptămânal de marți dimineața.

„Mă declar nemulțumit. Deşi au pornit bine cei de la Victor Construct, am văzut că pe parcurs s-au muiat. Pe Bulevardul George Enescu lucrurile nu merg așa cum mi-aș fi dorit. Se lucrează într-un anumit ritm, dar nu cel care ar trebui”, a spus Lungu.

Edilul-şef a precizat faptul că strada Universității trebuia asfaltată până la sfârșitul lunii aprilie, însă cum acest lucru nu s-a întâmplat până acum, asfaltatorii au prelungit termenul cu o lună, adică până la finele lunii mai.

Mai mult, primarul Sucevei a dat exemplu și de alte trei străzi care ar fi trebuit asfaltate până la sfârșitul acestei luni, respectiv străzile Plevnei, Cuza Vodă și Calea Unirii.

„Nu s-a turnat niciun metru de asfalt și acest lucru mă îngrijorează”, a mai spus Ion Lungu.

De asemenea, Lungu a menționat faptul că și la pasajul peste calea ferată de la Ițcani termenul de finalizare a fost prelungit cu o lună, lucrările urmând a fi încheiate în august, și nu în iulie așa cum se stabilise inițial.

„Faptul că deja se prelungesc unele termene din grafic nu este în ordine și sigur că vom cere explicații să vedem care este adevăratul motiv pentru care lucrările se întârzie”, a mai declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de