Program nou de audienţe la Prefectura Suceava, de luna viitoare


Intră acum și în grupul de

Începând cu luna mai, programul de audienţe la Prefectura Suceava se va desfăşura după un nou program.

Astfel, audienţele la prefectul judeţului Suceava, Constantin Harasim, vor avea loc marţi, în prima şi a treia săptămână a fiecărei luni, în intervalul orar 14:00 – 16:00, în camera 10 a Prefecturii.

În ce priveşte audienţele la subprefectul Atanasă Nistor, acestea se vor ţine, vineri,  în a doua şi a patra săptămână a fiecărei luni, între orele 10:00 – 12:00, tot în camera 10 a instituţiei.

prefectura suceava

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Suceava, înscrierea în audienţă se va face pe bază de cerere scrisă, depusă la Instituţia Prefectului judeţului Suceava – Compartimentul Informare Relaţii Publice şi Secretariat sau trimisă on-line la adresa de email [email protected], cu cel puţin cinci zile lucrătoare înainte, potrivit Anexei nr.2, cerere care se găseşte pe site-ul instituţiei sau la sediile UAT-urilor din judeţul Suceava.

„Nu se vor acorda audienţe în situaţia în care problemele în care se doreşte audierea se află în  curs de soluţionare pe rolul instanţelor de judecată sau în cazul în care au fost pronunţate hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile”, precizează sursa citată.

În comunicat se mai arată că persoanele care au primit un răspuns scris sau verbal în urma audienţei nu mai pot beneficia  de încă o audienţă având acelaşi subiect, fără să prezinte documente suplimentare.

În ce priveşte persoanele care vin la sediul instituţiei prefectului fără a se fi înscris în audienţă, acestea vor primi consiliere în limita atribuţiilor instituţiei, de către funcţionarii instituţiei,  conform programării,de luni până joi, între orele 8:00 – 16:30 și vineri între orele 8:00-14:00, mai menţionează sursa citată.


Intră acum și în grupul de