Consilierul judeTean sucevean Dumitru Malasinca intareste echipa PSD


Intră acum și în grupul de

PreSedintele PSD Suceava, Gavril MIrza, a anunTat luni cA Dumitru MAlASincA s-a Inscris In PSD.

MAlASincA a fost membru PRM, partid pe listele cAruia a intrat In CJ Suceava.

El a demisionat din partid anul trecut dupA care o perioadA a preferat sA fie independent politic.

Amintim cA PSD l-a cooptat In rIndurile sale sAptAmIna trecutA pe consilierul judeTean PetricA Simeria, fost preSedinte al organizaTiei municipale Suceava a PUR.

Simeria a intrat In PSD In data de 5 mai motivInd cA nu se mai regAseSte printre umaniSti, care s-au transformat Intre timp In conservatori. Am o constituTie social democratA Si cred cA o sA mA integrez bine In noul partid. In plus Imi place opoziTia, a spus Simeria. El nu a ascuns faptul cA este nemulTumit de modul In care s-au desfASurat alegerile In cadrul organizaTiei municipale Suceava a PUR, pe care a condus-o In ultimii ani, In urma cArora funcTia de preSedinte a revenit subprefectului Alexandru BAiSanu, care a fost singurul candidat. Sunt nemulTumit pentru cA nu s-a respectat norma de reprezentare, a explicat Simeria.

PetricA Simeria a fost acuzat de foStii colegi de partid cA a trAdat, dar preSedintele PSD Suceava, Gavril MIrza, i-a luat apArarea.

Vreau sA spun cA nu PetricA Simeria a trAdat ci PUR a trAdat. Ii dau dreptate preSedintelui BAsescu cA PUR este imoral. PUR Si-a fAcut parlamentari cu ajutorul nostru dupA care a trAdat,a mai Tinut sA precizeze preSedintele PSD Suceava.

PSD Si PPRM ISi consolideazA majoritatea In Consiliul JudeTean beneficiind de 20 din cele 37 de voturi posibile. CoaliTia dispune de 10 voturi ale PNL, 5 ale PD Si 2 ale Partidului Conservator


Intră acum și în grupul de