Locuitorii de pe mai multe străzi din Centrul Sucevei şi din Burdujeni rămân joi fără apă potabilă la robinete


Intră acum și în grupul de

ACET Suceava întrerupe furnizarea apei reci, joi, 7 mai, între orele 8.00 – 18.00, pe mai multe străzi din Centru și Burdujeni.

apa 2

În zona centrală a municipiului Suceava vor fi afectați de întreruperea furnizării serviciului public de alimentare cu apă potabilă locuitorii de pe strada Alexandru cel Bun, de la intersecţia cu strada Ştefan Tomşa, până la intersecţia cu strada Ştefan Dracinschi, dar şi cei de pe strada Universităţii, de la intersecţia cu b-dul 1 Mai, până la punctul termic „Pompieri”, inclusiv.

De asemenea, în cartierul Burdujeni, vor rămâne fără apă potabilă la robinete cei are locuiesc pe strada Amurgului, de la intersecţia cu strada Muncii, până la intersecţia cu strada Eroilor; cei de pe strada Tineretului, de la intersecţia cu strada Prieteniei, până la intersecţia cu strada Eroilor şi cei de pe străzile Prieteniei, Păcii, Eroilor şi Traian Popovici. Totodată, vor fi afectate punctele termice „Cuza Vodă 1” și „Cuza Vodă 4”.

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară în vederea executării unor lucrări programate implementării proiectului „Extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și apă uzată în municipiul Suceava”.

 


Intră acum și în grupul de