Doi tineri aflați sub control judiciar au dat o spargere într-un cafe-bar din Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Doi tineri, de 23 și 24 de ani, din Vatra Dornei, aflați sub măsura preventivă a controlului judiciar, au dat o spargere la un cafe-bar din localitate, de unde au plecat cu mai multe sticle cu băutură.

bar

Potrivit Poliției Județene, un bărbat de 33 de ani, din Vatra Dornei, a sesizat în cursul zilei de marți polițiștii din localitate despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că în perioada 29 aprilie – 4 mai a.c., prin distrugerea unei uși din spatele cafe-barului, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice, valoarea prejudiciului fiind de circa 2.100 lei.

Oamenii legii au reușit identificarea autorilor, aceștia fiind doi tineri de 23 și 24 de ani, aflați sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Cei doi suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra  Dornei cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, dosarul penal urmând să fie soluționat procedural.

 

 


Intră acum și în grupul de