Locul I pentru Corala ISU „Bucovina” Suceava, la Festivalul – Concurs Coral „Cântecul Naţional Românesc”


Intră acum și în grupul de

Corala „Străjerii” a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a câştigat locul I la Festivalul – Concurs Coral „Cântecul Naţional Românesc”, care s-a desfăşurat, joi, în sala cinematografului „Unirea”, din municipiul Botoşani.

diploma concurs coral BT 07.05.2015

La competiţia aflată  la prima ediţie s-au mai înscris alte  18 formaţii de muzică patriotică.

 

„Deşi au mai urcat pe scene la diferite evenimente publice desfăşurate cu diverse ocazii în judeţul Suceava, pentru pompierii militari a fost prima dată când au participat la un concurs organizat la acest nivel.

Preşedintele juriului, binecunoscutul artist popular Grigore Leşe, a apreciat originalitatea şi prestaţia militarilor, pe care le-a răsplătit, acordându-le locul I.

Mai mult, le-a promis că îi va invita în luna decembrie a anului curent, să cânte alături de domnia sa la „Sărbătoarea cântecului românesc de cătănie”, eveniment ce se va desfăşura la Sala Palatului din Bucureşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU „Bucovina” Suceava, plt.adj. Alin Găleată.

Corala „Străjerii” a pompierilor militari suceveni este formată din 21 de membri, coordonaţi de preotul militar Ovidiu Iacob şi sub bagheta dirijorului pr. Doru Budeanu.

corala ISU Suceava


Intră acum și în grupul de