Locul I pentru Corala ISU “Bucovina” Suceava, la Festivalul – Concurs Coral „Cântecul Naţional Românesc”

Corala „Străjerii” a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a câştigat locul I la Festivalul – Concurs Coral „Cântecul Naţional Românesc”, care s-a desfăşurat, joi, în sala cinematografului „Unirea”, din municipiul Botoşani.

diploma concurs coral BT 07.05.2015

La competiţia aflată  la prima ediţie s-au mai înscris alte  18 formaţii de muzică patriotică.

 

“Deşi au mai urcat pe scene la diferite evenimente publice desfăşurate cu diverse ocazii în judeţul Suceava, pentru pompierii militari a fost prima dată când au participat la un concurs organizat la acest nivel.

Preşedintele juriului, binecunoscutul artist popular Grigore Leşe, a apreciat originalitatea şi prestaţia militarilor, pe care le-a răsplătit, acordându-le locul I.

Mai mult, le-a promis că îi va invita în luna decembrie a anului curent, să cânte alături de domnia sa la „Sărbătoarea cântecului românesc de cătănie”, eveniment ce se va desfăşura la Sala Palatului din Bucureşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU “Bucovina” Suceava, plt.adj. Alin Găleată.

Corala „Străjerii” a pompierilor militari suceveni este formată din 21 de membri, coordonaţi de preotul militar Ovidiu Iacob şi sub bagheta dirijorului pr. Doru Budeanu.

corala ISU Suceava