Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava se pregătește să celebreze 25 de ani de la înființare


Intră acum și în grupul de

C.N. de Informatică "Spiru Haret" Suceava

Directorul Colegiului Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava, prof. Virginel Iordache, a declarat că în perioada 14-17 mai, colegiul sucevean va fi în sărbătoare, ocazie cu care se vor desfășura mai multe activități educaționale.

virginel iordache (1)

Prezent la Târgul Ofertelor Educaționale de la Iulius Mall Suceava, un eveniment ce a avut loc vineri, 8 mai, adresat elevilor de clasa a VIII-a, prof. Virginel Iordache a ținut să amintească faptul că săptămâna următoare va avea loc o suită de evenimente cu prilejul Zilelor Colegiului.

„Vom sărbători 25 de ani de la înființarea Colegiului, un sfert de veac de muncă, un sfert de veac de realizări, 25 de ani de sudoare. Cu acest prilej se vor desfășura concursuri interjudețene și internaționale, vom organiza concursul Linfo@SV, vom organiza concursul centrelor de excelență la informatică, concursul județean de matematică <<Spiru Haret>>, și nu în ultimul rând simpozionul internațional de matematică <<Spiru Haret>>”, a declarat directorul Colegiului Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava, prof. Virginel Iordache.

 

 


Intră acum și în grupul de