Bătrână de 78 de ani, accidentată de o mașină în fața Spitalului Judeţean Suceava


Intră acum și în grupul de

O bătrână în vârstă de 78 de ani, din municipiul Suceava, s-a prezentat la Spitalul Judeţean acuzând dureri la o zi după ce a fost accidentată de o maşină chiar în fața unității spitalicești.

ambulanta spital judetean

Potrivit Poliției Județene, joi, 7 mai, în jurul orei 14.30, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că la unitatea medicală s-a prezentat o femeie de 78 ani din localitate, care a declarat că a fost victima unui accident de circulaţie produs miercuri.

În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că miercuri, în jurul orei 13.00, un șofer de 58 ani, din comuna Moara, nu s-a asigurat la întoarcerea autoturismului prin manevrare înainte şi înapoi şi a accidentat-o uşor pe femeie, care se afla în calitate de pieton pe trotuar.

Șoferul și-a continuat deplasarea, iar bătrâna s-a urcat într-un mijloc de transport în comun şi a plecat la domiciliu, însă, a doua zi s-a prezentat la spital acuzând dureri la membrele inferioare.

Șoferul le-a declarat polițiștilor suceveni că nu a simţit vreun impact şi nu a acroşat vreo persoană la acea dată.

Polițiștii continuă cercetările faţă de bărbatul de 58 de ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, dosarul penal urmând să fie soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de