Un bărbat din Zamostea s-a rătăcit în toiul nopții în pădure. Vezi cum a fost găsit de jandarmi


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din satul Badragi din comuna Zamostea, s-a rătăcit, duminică noapte, în pădurea din apropierea comunei Calafindeşti, fiind căutat de jandarmi timp de aproape cinci ore.

padure

Potrivit IJJ Suceava, bărbatul a semnalat la 112 că în jurul orei 23.00 a plecat din comuna Calafindeşti spre localitatea de domiciliu, pe o potecă prin pădure. Neavând asupra sa lanternă, la un moment dat s-a rătăcit şi, în lipsa detaliilor pentru orientare, nu şi-a putut continua deplasarea, fiind nevoit să solicite sprijinul autorităţilor.

Imediat, doi jandarmi din cadrul subunităţii de intervenţie din Rădăuţi, sprijiniţi de un localnic care cunoştea bine zona, au pornit în căutarea bărbatului.

„Jandarmii au comunicat cu persoana rătăcită prin intermediul telefonului mobil, reuşind să o găsească la ora 04.30, în zona „Pâraiele de Piatră”, la aproximativ 3 kilometri de localitatea Calafindeşti. Bărbatul nu prezenta probleme de sănătate şi a fost condus de jandarmi spre localitatea de domiciliu”, au informat reprezentanții Jandarmeriei Suceava.


Intră acum și în grupul de