Individul care ucis pe trecerea de pietoni de pe strada Gheorghe Doja din municipiul Suceava un copil de cinci ani, trimis în judecată pentru ucidere din culpă


Intră acum și în grupul de

Marius Hotin, zis „Mișu”, individul care se afla la volanul unui BMW în momentul în care a călcat pe o trecere de pietoni de pe strada Gheorghe Doja din municipiul Suceava un băiețel de cinci ani, a fost trimis în judecată, în stare de libertate, pentru ucidere din culpă.

trecere de pietoni, indicator rutier

Potrivit procurorilor suceveni, la data de 21 iulie 2014, în jurul orei 13.25, în timp ce conducea autoturismul marca BMW, cu numărul de înmatriculare SV-56-RAM, pe str. Gheorghe Doja din municipiul Suceava, din cauza nerespectării regimului legal de viteză în deplasare şi a neacordării priorităţii de trecere a pietonilor, a surprins şi accidentat mortal un minor în vârstă de 5 ani care se angajase în traversarea carosabilului pe trecerea de pietoni, în compania unei persoane majore care îl supraveghea.

Dosarul va fi soluționat de Judecătoria Suceava.

Amintim că la acea dată șoferul le-a declarat poliţiştilor că înainte de accident şi-a scăpat telefonul mobil pe jos, în maşină, şi s-a aplecat să-l ridice, acesta fiind motivul pentru care nu l-a văzut pe băiețul de 5 ani care se afla însoțit de verişoara sa, de 23 de ani.

În urma impactului, copilul şi verişoara sa au fost proiectaţi la o distanţă de circa cinci metri. Copilul a murit pe loc în ciuda încercărilor de resuscitare, iar verişoara lui a fost grav rănită.

 

 

 


Intră acum și în grupul de