Tânăr din Bunești, cercetat pentru tentativă de omor după ce a lovit cu cuțitul două persoane, în fața unui magazin din localitate


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din comuna Bunești, este cercetat pentru tentativă la omor calificat după ce a agresat cu un cuțit două persoane, în fața unui magazin din localitate.

Potrivit Poliției Județene, duminică, în jurul orei 19.45, poliţiștii din Bunești au fost sesizați despre faptul că pe raza satului Petia a avut loc un conflict spontan pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Din primele cercetări, oamenii legii au stabilit faptul că la ora 19.30, doi bărbaţi au avut un conflict spontan pe terasa din fața unui magazin din localitate, ocazie cu care, un bărbat de 35 de ani, localnic a intervenit pentru a aplana scandalul, moment în care, a apărut un alt tânăr de 29 de ani, Florin Vasile Pintescu, din localitate, care, fără motiv, l-a lovit pe bărbatul de 35 de ani.

cutit

Acesta din urmă, din comuna Buneşti, a fost examinat medico-legal stabilindu-se că leziunile cauzate pot necesita pentru vindecare 20 – 22 zile îngrijiri medicale.

Ulterior, ca urmare a continuării cercetărilor, s-a stabilit că respectivul conflict a izbucnit pe fondul unor neînţelegeri de moment, iar obiectul tăietor-înţepător folosit de agresor era apt de a produce moartea, adică un cuţit de mici dimensiuni.

IPJ Suceava a informat că tânărul de 29 de ani ar fi exercitat cu intenţie acte de violenţă asupra bărbatului de 35 de ani, în altercaţie fiind lovită şi o femeie de 59 de ani.

De asemenea, sursa citată a arătat că în baza probatoriului administrat s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de agresorul în vârstă de 29 de ani sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de omor calificat, precum şi reţinerea acestuia pe o durată de 24 de ore, fiind introdus în arestul  I.P.J. Suceava.

Totodată, și procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au solicitat instanţei arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile a inculpatului Florin Vasile Pintescu, cercetat pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor calificat.

Potrivit procurorilor suceveni, duminică seara, pe fondul unui conflict spontan, al unei altercaţii fizice ce a avut loc între numiţii B. V. şi C. P., inculpatul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi înarmat cu un cuţit de mici dimensiuni, apt de a produce moartea, a exercitat cu intenţie acte de violenţe asupra părţilor vătămate Ş. M. şi G. C. cauzându-le leziuni grave ce au necesitat pentru vindecare un număr de 14-16 zile de îngrijiri medicale, respectiv 20-22 zile de îngrijiri medicale pentru G.C.

Cercetările în acest caz vor continua în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

 

 

 


Intră acum și în grupul de