Alte 41 de autospeciale noi de Poliție au intrat în dotarea IPJ Suceava


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul Județean de Poliție Suceava a primit autospeciale noi care vor intra în dotarea structurilor operative şi neoperative, asigurând astfel necesarul în toate subunităţile, secţiile şi posturile de poliţie.

Potrivit IPJ Suceava, luna trecută, prin programul de reînnoire a parcului auto iniţiat la nivelul Ministerului Afacerilor Interne prin Inspectoratul General al Poliţiei Române, 20 de autospeciale de poliţie noi au fost repartizate Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

masini de politie (2)

 

„Toate aceste autospeciale au fost repartizate structurilor de ordine şi siguranţă publică, urmărindu-se creşterea mobilităţii terestre a poliţiştilor”, au informat reprezentanții Poliției Județene.

Poliția Județeană a informat că a mai primit, joi, 14 mai, un lot de 41 de autospeciale noi care vor intra în dotarea structurilor operative şi neoperative care au dreptul de a utiliza în activităţile specifice desfăşurate vehicule neinscripţionate.

„Prin acest nou efort instituţional sunt satisfăcute nevoile de mobilitate ale poliţiştilor şi totodată, prin redistribuirea altor autospeciale aflate în dotare, se asigură şi modernizarea parcului auto pentru autospecialele de intervenţie la evenimente şi apeluri 112”, se arată în sursa citată.

Reprezentanții Poliției Județene au menționat că în urma celor două etape de înzestrare logistică, la nivelul IPJ Suceava, toate structurile, inclusiv subunităţile, secţiile şi posturile de poliţie vor fi dotate cu vehicule de serviciu şi de intervenţie care corespund normelor de performanţă asociate unui serviciu poliţienesc de calitate.

„Asigurarea suportului logistic este o necesitate ce transpune o viziune modernă  a conceptului poliţienesc şi care se traduce, totodată, în creşterea capacităţii instituţionale şi în sporirea gradului de siguranţă publică”, au mai spus polițiștii suceveni.


Intră acum și în grupul de