Țigări de contrabandă de aproape 45.000 lei și o mașină, confiscate de polițiști la Straja


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii din Vicovu de Sus și cei din Straja au confiscat, joi, 14 mai, țigări de contrabandă de aproape 45.000 lei, precum și mașina cu care acestea erau transportate.

tigari contrabanda (1)

Potrivit IPJ Suceava, în ultimele zile s-a dispus intensificarea acţiunilor de control în trafic şi exploatarea informaţiilor deţinute cu privire la transportul de ţigarete de contrabandă.

Cu această ocazie, polițiștii au reușit să identifice, joi, un autoturism pe un drum comunal neclasificat de pe raza comunei Straja, care staționa în spatele unui magazin alimentar.

Sursa citată a arătat că în urma controlului amănunţit al autoturismului, poliţiştii au descoperit 4.460 de pachete de ţigări conţinând  cantitatea de 89.200 țigarete de provenienţă extracomunitară, în valoare de aproximativ 44.600 lei.

În urma verficărilor, oamenii legii au stabilit că mașina a fost condusă de un tânăr de 20 de ani, din oraşul Siret.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de contrabandă și au dispus măsura indisponibilizării autovehiculului în vederea cercetărilor.

IPJ Suceava anunță că astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, poliţiştii acţionând atât în vederea identificării celor cu preocupări infracţionale pe linia introducerii în ţară a ţigărilor de contrabandă cât şi a celor care transportă, depozitează sau comercializează astfel de produse.

 


Intră acum și în grupul de