Băută și cu permisul de conducere anulat, o femeie din Rădăuți a intrat cu mașina într-un podeț


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 35 de ani, din municipiul Rădăuți, s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, după ce s-a urcat la volan, iar după trei kilometri a intrat într-un podeț.

masina accident

Potrivit Poliției Județene, accidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe raza comunei Grămești, la fața locului polițiștii identificând trei persoane, o femeie și doi bărbați.

În urma cercetărilor, polițiștii au aflat că femeia în vârstă de 35 de ani a condus mașina pe o distanță de aproximativ 3 kilometri, deplasându-se dinspre localitatea Bălinești spre localitatea Zamostea, iar pe raza localității Bălinești într-o curbă periculoasă a pierdut controlul autoturismului și a ieșit în afara părții carosabile intrând într-un podeț și doi copaci aflați în partea dreaptă a drumului.

Deși la fața locului a intervenit și un echipaj al ambulanței, cele trei persoane aflate în mașină nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Întrucât șoferița era incoerentă în vorbire, polițiștii au testat-o cu aparatul etilotest, ocazie cu care au constatat o alcoolemie de 0,63 mg/l în aerul expirat. Totodată, oamenii legii au aflat că femeia figurează în evidențele Poliției cu permisul de conducere anulat.

Ulterior, femeia a fost condusă la Spitalul orășenesc Siret, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.


Intră acum și în grupul de