Biciclist accidentat de un șofer care a deschis portiera mașinii fără să se asigure


Intră acum și în grupul de

bicicleta

Un copil de 14 ani, din Vicovu de Jos, aflat pe bicicletă, a fost accidentat de un șofer în vârstă de 60 de ani, care a deschis portiera fără să se asigure. Incidentul s-a petrecut vineri, în jurul orei 15.30, în interiorul comunei Vicovu de Jos.

Potrivit IPJ Suceava, în momentul în care tânărul biciclist a trecut pe lângă un autoturism parcat, conducătorul auto de 60 ani, care se afla în interior, a deschis portiera stânga față fără să se asigure, copilul căzând pe carosabil.

După impact, copilul s-a ridicat acuzând dureri, însă a plecat la domiciliu însoțit de doi frați, iar șoferul a parcat mașina în curtea locuinței, fără să sesizeze polițiștii despre eveniment.

Ulterior, în jurul orei 22.00, întrucât i s-a făcut rău, copilul a fost dus la Spitalul municipal Rădăuți, apoi a fost transferat la Spitalul județean Suceava, unde a fost diagnosticat cu „T.C.C. occipilat, hematom occipital”, leziuni pentru care necesită 7-10 zile îngrijiri medicale, rămânând sub supraveghere medicală.

Polițiștii efectuează verificări în acest caz pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.

 


Intră acum și în grupul de