Un adolescent din Vatra Moldoviţei a intrat în casa unui vecin și i-a furat banii în timp ce acesta se afla la toaletă


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 17 ani, din Vatra Moldoviţei, a sperat că poate face rost de câteva sute de lei dacă dă buzna în casa unui consătean care s-a trezit în mijlocul nopții pentru a merge la toaletă. Spre ghinionul lui, polițiștii l-au identificat și i-au întocmit un dosar penal.

bani 2

Potrivit Poliției Județene, duminică dimineața, în jurul orei 05.30, agenţii de poliţie din Vatra Moldoviţei au fost sesizaţi de un bărbat 66 ani, din localitate, despre faptul că în jurul orei 01.00, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa şi i-au sustras o sumă de bani.

În urma cercetărilor efectuate, agenții l-au identificat pe autorul furtului, acesta fiind un tânăr de 17 ani, din localitate.

Băiatul le-a declarat agenților de poliție că în jurul orei 01.00, în timp ce se deplasa singur pe drum, a văzut cum bătrânul a ieșit din casă și a mers în spatele imobilului la toaletă, ocazie cu care, a pătruns în locuință.

De acolo, dintr-un portofel, a sustras 650 lei, polițiștii reușind să recupereze 500 de lei, bani ce au fost restituiți bătrânului.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru furt, cauza urmând a fi soluţionată procedural.


Intră acum și în grupul de