BMW X5 furat din Letonia, depistat în Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret au depistat un BMW X5, în valoare de 15.000 de euro care era semnalat ca fiind furat din Letonia.

BMW X5 furat din Letonia (1)

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Seriţan, miercuri, aproape de miezul nopții, s-a prezentat la Vama Siret, pe sensul de ieșire din România, S. Gheorghe, în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava, care conducea un autoturism BMW X5, cu număr de înmatriculare specific Bulgariei.

„La control, polițiștii de frontieră au efectuat verificări în baza de date, ocazie cu care au constatat că autoturismul figura ca fiind furat din Letonia, alerta fiind introdusă de autoritățile din țara respectivă, din data de 15.05.2015”, a declarat comisarul-șef.

El a precizat că șoferul le-a declarat polițiștilor de frontieră că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este semnalat furat, acesta fiind cumpărat din Letonia  și adus de un prieten, pentru 15.000 de euro.

BMW X5 furat din Letonia

„Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Rădăuți până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire”, a mai spus comisarul-șef Ilie Poroch-Seriţan.


Intră acum și în grupul de