Polițist din Marginea amenințat cu moartea! Doi indivizi au fost trimiși în judecată pentru ultraj și instigare la ultraj


Intră acum și în grupul de

În luna august a anului trecut un polițist din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 3 Marginea a fost amenințat cu moartea de un individ care, la rândul lui, a fost pus de un alt cetățean să-l apostrofeze pe omul legii.

politist

Potrivit procurorului Andrei Sebastian Bucșa, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, cei doi indivizi au fost trimiși în judecată în stare de libertate pentru ultraj și instigare la ultraj.

Astfel, Viorel Mihu a fost trimis de procurori în judecată pentru instigare la ultraj, iar Costică Lofqvist (fost Mihalescu) pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

Procurorii au arătat că la data de 23 august 2014 Viorel Mihu a fost oprit în trafic pentru un control de către echipajul de poliție din care făcea parte B.L., agent de poliţie în cadrul Secției de Poliție Rurală Marginea. Trei zile mai târziu, pe 26 august, Mihu l-a determinat pe Costică Lofqvist( fost Mihalescu ) să-l amenințe cu moartea pe polițist.

Aflați într-o autoutilitară Mercedes Benz, cu numărul de înmatriculare SV 72 MYR, cei doi l-au urmărit pe agent la ieșirea din serviciu, de la sediul Secției de Poliție Nr. 3 Marginea, până la domiciliul acestuia, după care Costică Lofqvist(fost Mihalescu) a adresat amenințări cu uciderea prin incendiere a polițistului.


Intră acum și în grupul de