Proclamaţia de la Rădăuţi a fost trimisă de Cancelaria Primului Ministru la MDRAP „spre analiză şi informare”


Intră acum și în grupul de

„Proclamaţia de la Rădăuţi” prin care se cere Guvernului soluţionarea rapidă a situaţiei municipiului Rădăuţi care nu are conducere, iniţiată de Sorin Robu şi susţinută de un grup de rădăuţeni, a fost transmisă Cancelariei Primului Ministru care a transmis-o „spre analiză şi informare” Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

11288438_1102623849767610_1419911026_o

Iniţiatorul Proclamaţiei, Sorin Robu, a declarat pentru NewsBucovina.ro că este mulţumit că sesizarea pe care a făcut-o Guvernului a fost deja transmisă MDRAP şi că Guvernul a luat act de problemele grave cu care se confruntă municipiul Rădăuţi şi populaţia acestui oraş.

Robu Sorin
Sorin Robu

 

„Eu am venit cu un document prin care s-a luat act de situaţia municipiului Rădăuţi, pe când Prefectura nu a dat publicităţii nimic”, a spus Sorin Robu.

El a menţionat că a transmis această Proclamaţie şi Preşedinţiei României, Ministerului Afacerilor Interne şi Senatului României.

 

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat, joi, la Suceava, că situaţia municipiului Rădăuţi este în atenţia Guvernului şi că se aşteaptă ca miercuri să fie adoptat un act normativ prin care aceasta să fie soluţionată.

 

Vezi aici Proclamaţia de la Rădăuţi.

 


Intră acum și în grupul de