Atenţie, suceveni! Paşaportul simplu temporar se poate obține, joi, doar de la Botoșani


Intră acum și în grupul de

Activitatea cu publicul a Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Suceava va fi suspendată, joi, 28 mai 2015, ca urmare a unor lucrări de mentenanţă pe care E.ON le realizează în zonă.

Pasapoarte3

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Suceava, E.ON Moldova a informat că va sista alimentarea cu energie electrică în intervalul orar 8.00-18.30, pe strada Petru Rareş nr.70, unde se află sediul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor.

Reprezentanții Prefecturii anunță că în aceste condiţii se va întrerupe activitatea cu publicul pentru preluare imagini şi documente, atât la paşaportul simplu electronic, cât şi la cel temporar.

„În situaţia finalizării lucrărilor de către Eon Moldova anterior orelor 16.30, activitatea Serviciului de Paşapoarte va fi reluată, în caz contrar vineri – 29.05.2015, orele 08.30.

Pentru rezolvarea unor situaţii de urgenţă, care nu suportă amânare, respectiv obţinerea paşaportului simplu temporar, Prefectura recomandă cetățenilor să se adreseze Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa  Paşapoartelor Simple a judeţului Botoşani”,  arată sursa citată.

 

 


Intră acum și în grupul de