Urmărit general pentru constituire de grup infracţional organizat și contrabandă cu ţigări, reţinut în Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 50 ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava, dat în urmărire generală pentru constituire de grup infracţional organizat și contrabandă cu ţigări a fost reţinut, marți dimineața, în Vama Siret.

vama Siret

Ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, a declarat că bărbatul s-a prezentat marți dimineața, în jurul orei 10.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, iar cu ocazia controlului poliţiştii de frontieră au constatat că el figurează ca fiind urmărit general.

Pe numele bărbatului, Tribunalul Suceava emisese un mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracțiunilor de constituire de grup infracțional organizat și contrabandă cu țigări.

„Persoana în cauză a fost predată, în aceeași zi, de către poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret unui echipaj din cadrul IPJ Suceava, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, a precizat ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan.

 


Intră acum și în grupul de