Concursul Național InfoEducație, etapa județeană, și-a desemnat câștigătorii


Intră acum și în grupul de

La Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” Fălticeni a avut loc sâmbătă, 23 mai 2015, etapa județeană a Concursul Național InfoEducație la care au participat 47 de elevi de liceu și 30 de profesori de informatică, de la liceele din județul Suceava.

Potrivit IȘJ Suceava, concursul interdisciplinar InfoEducație, organizat din 1993, este dedicat elevilor cu aptitudini, înclinații și interes pentru crearea aplicațiilor informatice, atât de la specializarea informatică cât și de la alte specializări.

Concurs examen elevi

La concurs au participat elevi de liceu de la următoarele unități școlare din județul Suceava: Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, Colegiul Militar Liceal “Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” Fălticeni, Colegiul “Alexandru cel Bun” Gura Humorului, Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava, Colegiul National „Mihai Eminescu” Suceava, Colegiul National „Nicu Gane” Fălticeni, Colegiul Național ”Ștefan Cel Mare” Suceava, Colegiul Național de Informatică ”Spiru Haret” Suceava, Colegiul Tehnic Rădăuți, Colegiul Tehnic „Lațcu Vodă” Siret și de la Colegiul Tehnic “Petru Mușat” Suceava.

La secţiunea Pagini Web, premiul I a fost câștigat de Vultur David, de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Falticeni, cu lucrareae-Voting”,  fiind îndrumat de profesorul Ilincăi Florin.

La secţiunea Soft Utilitar (Software, Mobile, Jocuri) & Roboți premiul I a fost adjudecat de elevii Ignătescu Andrei Marian și Șutac Tudor, de la Colegiul Național de Informatică Spiru Haret Suceava, cu lucrarea „BIT.RO”, prof. îndrumator Mihaela Corina Ildegez.

De asemenea, la secțiunea Soft Educațional premiul I a fost obținut de doi elevi de la Colegiul Național de Informatică Spiru Haret Suceava, Palaghianu Marius și Buburuzan Constantin cu lucrarea „Tablouri unidimensionale”, prof. îndrumători Mocanu Corina și Freitag Gabriela.

La secţiunea Multimedia premiul I a fost câștigat de elevul Clipa Matei, de la Colegiul National „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, cu lucrarea „Time Thief”,  prof. îndrumători Coajă Gabriela și Lăzărescu Antoneta.

“Am constatat că, în general, participanții au fost mulțumiți de organiarea concursului, au apreciat ospitalitatea gazdelor, corectitudinea evaluării, recomandând organizarea cu succes a altor ediții sau concursuri similare”, a declarat responsabilul catedrei de informatică de la Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” Fălticeni, prof. Murărescu Simona-Maricica.

 


Intră acum și în grupul de