Sucevean urmărit internaţional pentru 19 jafuri şi 18 furturi de peste un milion și jumătate de euro, prins la Volovăț


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Volovăţ, urmărit internaţional pentru 19 jafuri şi 18 furturi de peste un milion și jumătate de euro a fost prins de polițiști pe raza localității de domiciliu și introdus în arestul IPJ Suceava.

arestat catuse

Potrivit Poliției Județene, pe numele bărbatului autorităţile judiciare portugheze au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea a 19 jafuri şi 18 furturi în formă agravată, prejudiciul total în cauzele penale respective fiind de peste 1.500.000 Euro.

Astfel, vineri, 29 mai, la nivelul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Suceava s-a constituit o echipă complexă şi s-au dispus măsuri specifice în vederea localizării persoanei urmărite, capturării şi prezentării acesteia în faţa instanţei de judecată.

În urma activităţilor informative şi a măsurilor de monitorizare, persoana urmărită a fost localizată, identificată și arestată pe un drum comunal neclasificat, de pe raza localităţii de domiciliu la ora 06.05.

„Cel în cauză a fost condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava, iar ulterior a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Suceava în baza ordonanței de reținere”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene, subocomisarul Ionuț Epureanu.


Intră acum și în grupul de