Mopedist rănit după ce a intrat în coliziune cu o mașină tractată, la ieșirea din parcarea Grădinii Zoologice Rădăuți


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Rădăuți, care se afla pe un moped, a fost rănit ușor după ce a intrat în coliziune cu o mașină tractată, la ieșirea din parcarea Grădinii Zoologice Rădăuți.

accident mopedist

Poliția Județeană a informat că marți dimineața, în jurul orei 08.18, un bărbat de 47 de ani, din Rădăuți, conducea un autoturism ce tracta o altă mașină la volanul căreia se afla un tânăr de 18 ani, din aceeași localitate.

La un moment dat, la ieșirea din parcarea Grădinii Zoologice şi intersecția cu strada Ștefan cel Mare din municipiul Rădăuţi, bărbatul de 49 de ani a executat un viraj la stânga, neacordând prioritate de trecere unui moped.

În acest fel, mopedul a intrat în coliziune laterală cu autoturismul tractat, iar în urma impactului conducătorul mopedului a fost accidentat uşor.

Polițiștii ajunși la fața locului i-au testat pe cei trei conducători de vehicule cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de