FOTO-Doi tineri din Siret reţinuţi pentru trafic de droguri. Ei au fost prinşi în flagrant în zona pieţei după ce au preluat un colet


Intră acum și în grupul de

Doi tineri de 22 şi 26 de ani din Siret au fost reţinuţi joi după amiaza pentru trafic de droguri şi introducere în ţară de droguri de risc.

Cei doi au fost prinşi în flagrant după ce au ridicat, de la o firmă de transport internaţional din apropierea pieţei agroalimentare din municipiu, un colet în care se afla cel mai probabil haşiş. Coletul ar fi fost trimis din Spania, iar flagrantul a fost organizat de poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava – Serviciul Antidrog, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava.

retinere politie arest mascat (3)

Tinerii din Siret au venit joi dimineaţa la Suceava pentru a prelua coletul cu un autoturism înmatriculat în Germania.

Imediat ce au preluat coletul şi s-au îndreptat spre maşină pentru a pleca, au fost prinşi de poliţişti şi duşi la sediul de poliţie al pieţei.

Coletul ce conţinea o substanţă despre care se presupune că e haşiş a fost preluat de anchetatori care au trimis şi probe pentru confirmare unui laborator specializat.

Ulterior cei doi tineri au fost duşi la sediul DIICOT Suceava, iar după audieri au fost reţinuţi 24 de ore urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Pentru protecţie, celor doi li s-au pus cagule.

retinere politie arest mascat (1)

 

DIICOT Suceava a informat printr-un comunicat că în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc, prev. şi ped. de art. 2 al.1 din Legea nr. 143/2000 şi introducere în ţară de droguri de risc, fără drept, prev. de art. 3 al.1 din Legea nr. 143/2000.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, identificării şi tragerii la răspundere penală a tuturor participanţilor.

retinere politie arest mascat (2)


Intră acum și în grupul de