Vom fi iarăși ce-am fost?


Intră acum și în grupul de

”Şi un levier dacă puneai să candideze ieșea! Aceste lucruri le-a spus distinsul epistemolog Alexandru Baisanu îintr-un acces de furie la adresa fostului său coleg de alianţă electorală-USL, senatorul Ovidiu Donţu.

Când a spus aceste lucruri Băișanu uitase că pentru Primăria Suceava 2012, USL l-a avut ca ”levier” pe Alexandru Băișanu.

Așa-i în politica mică, atunci când îţi place cum sună ceva…nu te abții, o spui! Chit că s-ar putea să se întoarcă împotriva ta.

Băișanu a anunțat că vrea din nou să joace în Liga I şi că se dorește a fi candidatul PNL pentru Primăria Suceava la alegerile din 2016.

baisanu si ponta la putna

 

Înainte de a face o analiză foarte serioasă asupra demersului celor din PNL Suceava care își doresc să ne conducă destinele mă opresc la o singură remarcă referitoare la candidatura la funcția de candidat a dlui Băișanu pe restul urmând să le fac cu argumente din activitatea politică și administrativă a domniei sale: Dacă nu își joacă acum singura (și poate ultima) carte ce i-a mai rămas la singurul partid care pare a da primarul în 2016 ce alte alternative ar mai avea Alexandru Băișanu în politică și cât de credibile ar fi ele?

 

E bine de reflectat și la faptul că Băișanu este în esență un negociator și poate jucă la cacealma. Și apoi, dacă vrei să negociezi ceva trebuie să intre în competiție. Pe teren. Căci altfel…din tribune, prețul e mult, dar mult mai mic!

MIHAI CHIRA

PS: fotografia e din perioada USL a dlui Băișanu, perioada care l-a facut deputat şi e realizată la Putna. De altfel despre cum apărea dl Baisanu în fotografiile oficiale când venea Ponta la Suceava se poate scrie mult! Și spumos!


Intră acum și în grupul de