Bătrână din Pojorâta, lăsată fără bani de un tânăr care a pretins că vrea să cumpere cupoane de călătorie


Intră acum și în grupul de

O bătrână în vârstă de 76 de ani, din Pojorâta, a crezut că poate să obțină câțiva lei pentru două cupoane de călătorie pe care le avea, însă a rămas fără economiile pe care îi ținea într-o cutie, după ce i-a permis unui tânăr necunoscut să intre în casă.

Potrivit Poliției Județene, joi, în jurul orei 15.00, bătrâna a fost abordată de un tânăr care a coborât dintr-un autoturism și care a întrebat-o dacă nu vinde cupoane de călătorie, indiferent cât de vechi ar fi.

bani

„Femeia a fost de acord și după ce a găsit două cupoane de transport, i  le-a înmânat tânărului, care a  plătit cu o bancnotă de 500 lei, primind rest 400 lei, după care victima a lăsat cutia cu bani pe plita sobei”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Sursa citată mai arată că după ce au făcut trazacția, tânărul i-a cerut femeii să-i dea o bucată de sârmă pentru a lega toba de eșapament a mașinii.

Cu acest prilej cei doi s-au deplasat într-o magazie după care, suspectul a renunţat şi a plecat cu mașina cu care venise.

În momentul în care bătrâna a revenit în casă, a găsit doar bancnota de 500 lei primită de la acel tânăr, iar ceilalți bani, pe care femeia îi avea în cutie, dispăruseră.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de