Două accidente similare în comuna Ulma. Un mopedist băut şi fără permis a fost rănit pe un drum din Lupcina, un biciclist băut s-a rănit după ce a căzut pe un drum din Nisipitu


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 50 de ani din Cârlibaba, care conducea duminică seara, băut, un moped pe pe DC 48C, în localitatea Lupcina, din comuna Ulma, s-a dezechilibrat şi a căzut, fiind rănit, iar un bărbat din Ulma care circula băut pe bicicletă a căzut pe un drum din Nisipitu.

Potrivit IPJ Suceava, bărbatul care circula cu mopedul, era sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă.

motocicleta

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.

Cu ocazia cercetărilor, în urma interogării bazei de date s-a constatat că, cel în cauză, nu posedă permis de conducere.bicicleta

Un accident similar s-a produs şi în localitatea Nisipitu tot din comuna Ulma după ce un bărbat de 60 de ani, localnic, care circula băut cu o bicicletă, s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a biciclistului.

 

Bărbatul nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest din cauza stării de sănătate, însă i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.


Intră acum și în grupul de