Sacoşe cu haine furate din casa unor suceveni care lucrează în străinătate


Intră acum și în grupul de

O femeie, de 33 ani, din comuna Frătăuţii Noi, care lucrează de mai mulţi ani în străinătate, a sesizat, duminică, Poliţia că din locuinţa sa au fost sustrase mai multe bunuri.

 

Din primele verificări ale poliţiştilor a rezultat că locuinţa femeii este nelocuit, atât  femeia cât şi soţul său fiind plecaţi de mai mulţi ani de zile la muncă în străinătate.

 

Aceasta a venit în 27 mai în ţară şi în această perioadă a locuit la casa părinţilor săi, aflată la o distanţă de circa 500 m de locuinţa sa.

 

Cu ocazia cercetării locului faptei,  femeia a reclamat că în noaptea de sâmbătă spre duminică, din podul locuinţei i-au fost sustrase mai multe sacoşe de rafie care conţineau articole de îmbrăcăminte.

bagaj geanta sacosa rafie

Femeia  nu a putut oferi detalii cu privire la semnalmentele bunurilor reclamate a fi sustrase şi nu s-a putut stabili valoarea acestora.

 

În acest caz s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de poliţiştii Secţiei de poliţie rurală 4 Gălăneşti, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de