30 de permise de conducere reţinute în acest week-end în Suceava. Un tânăr a fost depistat circulând cu 124 km/h în zonă cu restricţie de 50 km/h


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au reţinut în acest week-end un număr de 30 de permise de conducere pentru diverse abateri, cele mai multe pentru depăşirea vitezei legale.

Potrivit unui comunicat al Poliţei Judeţene Suceava, pentru impunerea unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic şi depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule pe drumurile publice fără a respecta regimul legal de viteză, precum şi a celor care încalcă legislaţia rutieră în vigoare, Serviciul Rutier şi birourile/formaţiunile de profil din teritoriu au organizat în week-end o acţiune de combatere a excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare.

viteza

În cadrul acţiunii au fost reţinute 30 de permise de conducere pentru diverse abateri (17 pentru depăşirea regimului legal de viteză, 11 pentru depăşiri neregulamentare şi 2 pentru alte abateri).

De asemenea, au fost reţinute şi 3 certificate de înmatriculare.

Au fost aplicate 683 de sancţiuni aplicate în valoare de 210.212 lei. Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea regimului legal de viteză – 455.

Astfel, un bărbat de 28 de ani a condus autoturismul pe un sector cu restricţie de 50 km/h cu viteza de 124 km/h. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării, iar un alt bărbat de 36 ani din  Iaşi a condus autoturismul , pe DN 2 pe raza localităţii Drăguşeni, judeţul Suceava, cu viteza de 110 km/h, pe un sector de drum cu limitare 60 km/h(+50) şi a efectuat o manevră de depăşire neregulamentară. El a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.


Intră acum și în grupul de