Acasă Actualitate Sacoşe cu haine furate din casa unor suceveni care lucrează în străinătate

Sacoşe cu haine furate din casa unor suceveni care lucrează în străinătate


Intră acum și în grupul de

O femeie, de 33 ani, din comuna Frătăuţii Noi, care lucrează de mai mulţi ani în străinătate, a sesizat, duminică, Poliţia că din locuinţa sa au fost sustrase mai multe bunuri.

 



Din primele verificări ale poliţiştilor a rezultat că locuinţa femeii este nelocuit, atât  femeia cât şi soţul său fiind plecaţi de mai mulţi ani de zile la muncă în străinătate.

 

Aceasta a venit în 27 mai în ţară şi în această perioadă a locuit la casa părinţilor săi, aflată la o distanţă de circa 500 m de locuinţa sa.

 

Cu ocazia cercetării locului faptei,  femeia a reclamat că în noaptea de sâmbătă spre duminică, din podul locuinţei i-au fost sustrase mai multe sacoşe de rafie care conţineau articole de îmbrăcăminte.

bagaj geanta sacosa rafie

Femeia  nu a putut oferi detalii cu privire la semnalmentele bunurilor reclamate a fi sustrase şi nu s-a putut stabili valoarea acestora.

 

În acest caz s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de poliţiştii Secţiei de poliţie rurală 4 Gălăneşti, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version