Bușteni tăiați ilegal și furați, descoperiți de polițiști în urma unui control în trafic. Trei tineri s-au ales cu dosare penale


Intră acum și în grupul de

Trei tineri din Mănăstirea Humorului s-au ales cu dosare penale pentru „tăiere ilegală de arbori” și „furt de arbori din fondul forestier”, după ce polițiștii au oprit pentru control o autoutilitară.

busteni padure

Poliția Județeană a informat că marți, în jurul orei 14.00, agenţii Postului de poliție Mănăstirea Humorului au oprit pentru control pe DJ 209L, autoutilitara condusă de un tânăr de 22 ani, din localitate, și în care se mai aflau doi tineri, de 25 ani și respectiv de 18 ani, ambii din aceeași localitate.

Polițiștii i-au cerut tânărului șofer să declare ce transportă și să deschidă ușa autoutilitarei, însă, întrucât șoferul a refuzat, la fața locului a fost nevoie de prezența tatălui acestuia.

Astfel, polițiștii au constatat că în duba autoutilitarei se aflau patru bușteni de esență rășinoase, care au fost tăiați ilegal.

„Materialul lemnos în cantitate de 3,69 m.c. și valoare de circa 1.200 lei a fost predată Cantonului Silvic de pe raza comunei Cacica”, se arată într-un comunicat al Poliției.

 


Intră acum și în grupul de