Doi tineri din comuna Cârlibaba au fost trimiși în judecată pentru că au furat și vândut lemnul unor firme


Intră acum și în grupul de

Doi tineri, ambii de 25 de ani, din comuna Cârlibaba, au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea, în 2013, a două infracțiuni de furt calificat.

lemne

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, au fost trimiși în judecată, în cursul zilei de luni, 8 iunie, Burlui –Ilie Ovidiu și Tironiac Ștefan pentru două fapte de furt comise în lunile octombrie – noiembrie 2013, aducând în acest fel prejudicii de peste 16.000 de lei.

Cei doi sunt acuzați că în noaptea de 29 spre 30 octombrie 2013 au sustras circa 35 de metri cubi de lemn ce aparțineau lui Bedrule Ilie din comuna Pojorâta.

După ce au luat lemnul care era depozitat într-o rampă pe marginea drumului forestier „Tătarca”, din comuna Cârlibaba, cei doi l-au vândut lui Bîrsanu Ioan din comuna Mălini, cauzând un prejudiciu de 11.000 lei.

Ulterior, în noaptea de 4 spre 5 noiembrie 2013 au sustras 15,78 de metri cubi de lemn ce aparțineau SC Larvlad Forest SRL și alți 13,02 metri cubi de lemn ce aparțineau SC Frasinul SRL.

Și în acest caz cantitățile de lemn erau depozitate în două rampe amplasate pe marginea drumului forestier „Tătarca”, din comuna Cârlibaba.

După ce au furat lemnul, inculpații l-au comercializat numiților Rusu Constantin și Dumitrache Constantin Lucian, cauzând un prejudiciu de 5.040 lei.

 


Intră acum și în grupul de