Doi bărbați urmăriți la nivel național și european pentru tâlhărie și infracțiuni sexuale au ajuns în arestul Poliției. Unul a fost găsit la bunica iubitei sale


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați, unul de 29 ani, din orașul Salcea, și altul de 34 ani, din comuna Hârtop, au fost reținuți de polițiști și băgați în arestul IPJ pentru fapte de tâlhărie și infracțiuni sexuale, care erau urmăriți la nivel național și european.

arestat catuse

Poliția Județeană a informat că în cursul zilei de marți, 9 iunie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Salcea, cu sprijinul poliţiştilor din Adâncata, au identificat și reținut în locuința bunicii iubitei sale, de pe raza comunei Zvoriștea, un bărbat de 29 ani, din orașul Salcea.

Față de acesta exista din anul 2013 un mandat de executare a pedepsei închisorii, de un an şi opt luni, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. În baza acestui mandat bărbatul figura drept urmărit național și internațional prin dispoziția I.P.G.R. din 11 aprilie 2013 şi a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava.

De asemenea, tot marți, polițiștii din Preutești au depistat un bărbat de 34 ani, din comuna Hârtop, care a fost condamnat la sfârșitul lunii trecute la cinci ani de închisoare pentru infracțiuni la viața sexuală.

Bărbatul care figura ca urmărit din 27 mai a.c a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând a fi transferat în penitenciar.

 


Intră acum și în grupul de