Spectacolul „Băieţii de aur” se joacă la Suceava şi la Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

15 iunie Baietii de aurTeatrul MIC București şi Asociaţia Culturală SpectacolArt București, organizează în perioada 15-18 iunie 2015 un turneu regional cu spectacolul “Băieții de aur” de Neil Simone.

Piesa de teatru va fi jucată în data de 15 iunie, la Casa de Cultură  a Sindicatelor Suceava, la orele 19:00; în data de 16 iunie la Centrul Cultural Gura Humorului, la orele 19:00; în data de 17 iunie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Neamţ la orele 19:00, şi în data de 18 iunie, la Teatrul „George Bacovia” din Bacău, tot la orele 19:00.

“Băieţii de aur”, un text celebru al dramaturgului american Neil Simon, în traducerea lui Andrei Bantaş, este povestea savuroasă a doi mari actori de comedie care se reîntâlnesc peste ani pentru un ultim show.

Timp de 40 de ani, cei doi, au înregistrat succes după succes, apoi s-au despărţit. După 11 ani, un impresar încearcă să-i readucă împreună pe scenă, pentru un ultim spectacol. Însă cei doi nu se lasă uşor. O situaţie care îi dă multe bătăi de cap impresarului şi care le permite „Băieţilor de aur” să-şi confrunte problemele.

Replici pline de umor, momente de un comic debordant şi doi actori de renume, Dan Condurache şi Mihai Dinvale, sunt doar câteva argumente pentru a nu rata acest spectacol.

Distribuţia valoroasă îi aduce alături într-un recital interpretativ de excepție pe actorii Dan Condurache, Mihai Dinvale, Ștefan Lupu/ Bogdan Talasman, Ruxandra Enescu, Liliana Pană, Petre Moraru, Niki Ieremciuc și Camelia Vlăduţ.

Spectacolul se bucură de scenografia lui Ştefan Caragiu, costumele Lilianei Cenean, ilustraţia muzicală semnată George Marcu și Light designul Iulianei Băltăţescu.

Preţul unui bilet este de 50 lei  pentru publicul larg şi 40 lei pentru elevi, studenti si pensionari.
Tichetele pot fi achiziţionate la Casele de bilete ale sălilor de spectacol și online pe www.bilet.ro.

 

 


Intră acum și în grupul de