Doi tineri au ajuns pe mâna poliţiştilor, după ce au furat haine dintr-un magazin din Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc şi o fată de 15 ani din comuna Horodnic de Jos sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, după ce au sustras dintr-un magazin mai multe haine bărbăteşti.

Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată miercuri seară despre faptul că,  două persoane necunoscute au sustras produse dintr-un magazin din localitate.

furt haine

„În urma activităților întreprinse, polițiștii au stabilit faptul că, un tânăr de 20 ani  din localitate şi o minoră de 15 ani din comuna  Horodnic de Jos, au sustras de pe un raft obiecte de îmbrăcăminte bărbăteşti,  în valoare de 54,98 lei pe care le-au ascuns într-o sacoşă personală cu alte produse cumpărate din alte magazine, iar la casa de marcat au achitat numai produsele alimentare achiziționate din  magazin”, precizează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, într-un comunicat de presă.

Sursa citată mai arată că prejudiciul  a fost recuperat integral şi restituit părții vătămate, iar autorii sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de