Trei autoturisme cu ţigări, depistate în Vama Siret. Șoferii au primit amenzi de 15.000 lei


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră suceveni au descoperit şi confiscat în PTF Siret, 950 de pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană, ascunse în trei autoturisme.

tigari ascunse

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, polițiștii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul PTF Siret au depistat joi, 11 iunie, pe sensul de intrare în ţară, trei autoturisme care transportau, în diferite locaşuri, 950 pachete ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

„Ţigările erau ascunse sub preșurile, în lonjeroanele și portierele a două autoturisme marca Volkswagen, precum şi în peretele lateral stânga a unui microbuz Mercedes”, a spus Ilie Poroch-Seriţan.

El a precizat că șoferii, două femei şi un bărbat, toţi trei domiciliaţi pe raza județului Suceava au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 15.000 lei, iar întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 1.100 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

 

 

 


Intră acum și în grupul de