Sucevean reţinut de poliţia de frontieră. Avea un microbuz plin cu ţigări de contrabandă

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina au depistat, vineri seara, în jurul orei 20.00,  în curtea unui imobil de pe raza localităţii Falcău un microbuz Mercedes, în care se observau mai multe colete cu ţigări.

 

În scurt timp la faţa locului s-a prezentat o persoană  de sex masculin,  identificat ca fiind Ilie C., de 31 ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava.

 

Bărbatul a declarat că el a parcat autoturismul în curtea imobilului respectiv şi că în acesta se află o însemnată cantitate de ţigări de provenienţă ucraineană.

 

Drept urmare, persoana, autovehiculul şi cantitate de ţigări au fost duse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

tigari de contrabanda (4)

În urma inventarierii coletelor descoperite, a rezultat cantitatea de 19.400 pachete cu ţigări de diferite mărci, în valoare de 194.000 lei cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării.

 

Totodată, Ilie C., este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar autoturismul folosit la activitatea infracţională a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, pe numele bărbatului a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore iar în cursul zilei de sâmbătă urmează a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.