Nenorocire la Vatra Moldoviţei: O tânără şoferiţă a murit, iar trei tineri au ajuns în spital după ce au căzut cu maşina în pârâul Hăuceni


Intră acum și în grupul de

O tânără de 23 de ani a murit, iar alţi trei tineri de 28, 19 şi 35 de ani  au fost răniţi, duminică dimineaţa, după ce au căzut cu maşina într-un pârâu în timp ce mergeau dinspre Moldoviţa spre Vatra Moldoviţei.

Potrivit anchetei Poliţiei, Maria Aneci, de 23 de ani din Vatra Moldoviţei, conducea duminică dimineaţa, în jurul orei 6, un autoturism pe DJ 176, dinspre Moldoviţa spre Vatra Moldoviţei.

salvare ambulanta 001

În maşină se mai aflau trei tineri, Răzvan Furşega (28), Andrei Semcu (19) şi Ionel Găiceanu(35) toţi din Vatra Moldoviţei.

În timp ce mergeau pe DJ 176, într-o curbă la stânga, din cauza vitezei mari, tânăra aflată la volan a pierdut controlul maşinii şi a derapat, lovind cu partea stângă un copac de unde maşina s-a răsturnat pe cupolă, iar de acolo a căzut în albia pârâului Hăuceni, de la o înălţime de 3,6 metri.

În urma accidentului, tânăra aflată la volan a murit, iar ceilalţi trei ocupanţi ai maşinii au fost răniţi şi transportaţi la spital.


Intră acum și în grupul de