Un adolescent de 17 ani s-a urcat la volanul unei mașini, a făcut accident, şi apoi a spus că a căzut de pe bicicletă


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 17 ani, din comuna Arbore, s-a urcat la volanul unei mașini înmatriculate în străinătate, iar din cauza vitezei a provocat un accident, după care a sunat la 112 spunând că a căzut de pe bicicletă.

Potrivit Poliției Județene, accidentul rutier a avut loc duminică după-amiază, în interiorul localităţii Cajvana, din cauza vitezei neadaptate, dar și a lipsei de experiență în conducere.

accident politie

Astfel, adolescentul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit obeliscul ce marca fosta intrare în localitate, după care a părăsit locul faptei.

În urma impactului, tânărul de 17 ani, dar și un pasager din aceeași localitate au fost răniți ușor.

Ulterior, adolescentul a sunat la 112 și a sesizat că a căzut de pe bicicletă, suferind leziuni, pentru care a solicitat deplasarea unei ambulanțe în comuna Arbore.

Totodată, la fața locului au ajuns și polițștii care l-au testat pe minor cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au mai stabilit că plăcuțele cu numărul de înmatriculare nu aparțin autoturismului implicat în accident.

Pentru faptele sale, adolescentul s-a ales cu un dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției și vătămare corporală din culpă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de