Incendiu la gospodăria unei femei din municipiul Fălticeni. Două locuinţe învecinate au fost salvate din calea flăcărilor


Intră acum și în grupul de

Un incendiu a izbucnit joi seară la gospodăria unei femei din municipiul Fălticeni. Pentru stingerea flăcărilor militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit cu trei autospeciale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucovina Suceava, plt.adj. Alin Găleată, la sosirea echipajelor, ardeau anexele gospodăreşti şi acoperişul casei de locuit, construcţii din lemn, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la două case învecinate.

Incendiu bogdaneasa falcari ISU pompieri4
Incendiul a fost lichidat la ora 21:00.
„Au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, bucătăria de vară şi o anexă pe 40 de metri pătraţi, bunuri casnice şi documente personale. S-au degradat pereţii şi tavanul locuinţei, precum şi alte bunuri din gospodărie.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de coşul de fum amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile”, a arătat Găleată.

El a mai precizat că nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar pompierii au salvat restul casei cu bunurile aferente şi cele două locuinţe aflate în imediata apropiere.


Intră acum și în grupul de