Vicepreşedinte PSD: Obrăznicia lui Sebastian Ghiţă vine din crezul că poate reuşi în viaţă arzând etape


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PSD Suceava, consilierul judeţean Dan Ioan Cuşnir, a declarat, joi seara, în emisiunea Ora de politică de la televiziunea regională Intermedia TV că fostul preşedinte al PSD online, Sebastian Ghiţă, este un simbol al unei părţi a unei generaţii care crede că poate reuşi în viaţă arzând etape, luându-o pe scurtătură, dar că în aceste cazuri rezultatul final nu e unul foarte fericit.

El a spus că l-a deranjat personal o ieşire necivilizată a lui Sebastian Ghiţă faţă de Ion Iliescu după ce Victor Ponta a pierdut alegerile prezidenţiale, Ghiţă apreciind că vinovat este Ion Iliescu din cauza căruia partidul poartă încă anatema de comunist.

Dan Ioan Cusnir ODP (1)

„Nu poţi, ca membru tânăr al partidului, să-i pui în cârcă fondatorului partidului eşecul de la prezidenţiale, să-l iei la rost”, a spus Cuşnir.

El a arătat că Ion Iliescu este un simbol pentru PSD precum Mircea Ionescu Quintus pentru PNL.

„Obrăznicia vine din arsul etapelor. Sunt curios ce cărţi citeşte Ion Iliescu şi ce cărţi citeşte Sebastian Ghiţă. Când vom afla ne vor face o părere completă”, a spus Cuşnir.

El a arătat că, după părerea sa, Victor Ponta a făcut mai multe greşeli în campania electorală, una dintre acestea fiind declaraţia că el va privi la televizor campania din primul tur mâncând pop-corn şi bând suc, asta în timp ce „armata PSD” trebuia să se mobilizeze pentru câştigarea alegerilor.

Cuşnir a mai spus că un alt punct greşit în campanie a fost prezentarea lui Victor Ponta ca omul perfect, care are răspunsuri la toate întrebările şi nu are dileme, ceea ce a determinat o reacţie a electoratului care ştie că nimeni nu este perfect.


Intră acum și în grupul de