Stela Acatrinei sustine mentinerea lui Gavril Mirza in fruntea CJ Suceava


Intră acum și în grupul de

„PRM este un partid serios, care isi respecta intelegerile”, a adaugat vicepresedintele CJ Suceava.

Ea a precizat ca Gavril Mirza este „omul cel mai potrivit” pentru functia de presedinte al CJ Suceava si ca acesta trebuie lasat sa duca pana la capat proiectele mari aflate in derulare in judet.

„Cred ca este cel mai potrivit sa-si finalizeze aceste programe pe care le-a accesat”, a spus Stela Acatrinei. Vicepresedintele PNL, Gheorghe Flutur, a declarat in urma cu o saptamana, la Suceava, ca principalul test al coalitiei dupa motiunea de cenzura este schimbarea „prin joc democratic” a presedintilor Consiliilor Judetene din afara arcului guvernamental si a presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului. „Sunt adeptul sa ne manifestam puterea pina la capat si nu prin jocuri de conjunctura sa pastram pe unii oameni care mimeaza un fel de bunavointa acum, dar vor sa ramana presedinti. Daca majoritatile arata altceva eu sunt pentru schimbarea rapida a presedintilor de Consilii Judetene, prin jocul democratic, cum acelasi lucru ar trebui si la cele doua Camere ale Parlamentului”, a spus liderul liberal. „Sunt pentru schimbarea lor pina la capat”, a afirmat Flutur care a aratat ca „in majoritatea judetelor si in Suceava este un climat de schimbare a conducerii inclusiv din interiorul PSD”.

„Acei oameni trebuie lasati liberi si nu chemati sa le arate votul unui sef sau altui molah al PSD si sa-i lase liber sa opteze pentru ca sunt convins ca si ai lor s-au saturat. Coalitia actuala trebuie sa-si dovedeasca viabilitatea si soliditatea ei prin schimbarea pana la capat, cu joc, democratic a presedintilor de Consilii Judetene si a presedintilor celor doua Camere. Daca noi nu vom fi atenti ca erodarea vine cu dusmanul in cojoc atunci ne meritam soarta”, a spus Flutur. El a avertizat ca cei din coalitie care se vor juca si vor face „accidente de parcurs” vor lua cate o pauza.

In Consiliul Judetean Suceava, din cei 37 de consilieri judeteni, PSD are 18 mandate, iar PRM doua, avand impreuna majoritatea in conditiile in care Alianta DA are 15 mandate, iar Partidul Conservator doua mandate.


Intră acum și în grupul de