Ucraineancă prinsă la vamă cu țigări de contrabandă de 250 lei, amendată cu 5.000 lei. Femeia nu mai are voie să intre în România în următorii cinci ani


Intră acum și în grupul de

O tânără ucraineancă în vârstă de 25 de ani a vrut să intre în România, prin PTF Siret, în cursul zilei de joi, cu țigări de 250 de lei ascunse în mașină, însă s-a ales cu o amendă de 5.000 de lei, precum și cu autoturismul indisponibilizat până la plata amenzii. Mai mult, femeia nu va mai avea voie în următorii cinci ani să intre în România.

tigari provenienta ucraineana

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, în cursul zilei de joi, 25 iunie, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul PTF Siret au depistat, pe sensul de intrare în ţară, un autoturism suspect că transportă ţigări.

Cu ocazia unui control amănunțit asupra mașinii, echipa de control a găsit, în spatele banchetei autoturismului, ascunsă şi nedeclarată în vederea sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 200 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

În acest sens, șoferița de cetățenie ucraineană a fost amendată cu 5.000 lei, iar întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 250 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

Totodată, autoturismul folosit la transportul ţigărilor a fost indisponibilizat până la plata amenzii.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Siret – ITPF Sighetu Marmaţiei au întocmit documentele necesare pentru aplicarea măsurii de interzicere a intrării în România a Alinei P. pentru o perioadă de cinci ani, începând cu data de 25 iunie 2015”, a menționat comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.


Intră acum și în grupul de