(GALERIE FOTO) Târgul de zootehnie al României de la Dorna Candrenilor a atras vizitatori din numeroase judeţe ale ţării


Intră acum și în grupul de

Târgul de zootehnie al României care se desfăşoară până luni la Dorna Candrenilor pe aerodromul Floreni a stârnit interesul fermierilor din multe judeţe ale ţării, din Maramureş, Bistriţa Năsăud sau Cluj, până la Neamţ şi Vaslui.

Fermierii au vizitat atât standurile cu animale, cele cu utilaje şi maşini agricole, dar în special au fost interesaţi să asculte sfaturile specialiştilor la conferinţele organizate în târg.

La Târgul de zootehnie al României organizat după modelul austriac pot fi vizionate, dar şi testate ultimele echipamente şi utilaje necesare în ferme.

Vizitatorii au putut vedea în expoziţie exemplare ale unor rase de bovine pentru lapte, dar şi pentru carne, precum şi ovine de diferite rase.

De remarcat este că pe lângă bovine, ovine sau cabaline, la târg au putut fi admiraţi câini ciobăneşti, dar este amenajat şi un stand cu peşti.

Totodată, de succes s-au bucurat şi standurile cu echipamente pentru echitaţie, dar şi cel cu talăngi pentru bovine, sau cel cu maşini de teren.

 

Organizatorii au mai amenajat şi un food-court  unde s-au putut degusta preparate tradiţionale sau carne preparată la grătar, dar au fost prezentate şi spectacole folclorice.

 


Intră acum și în grupul de