Terasele din centrul Sucevei au depasit de doua ori suprafata inchiriata


Intră acum și în grupul de

In urma unui control efectuat de angajatii administratiei locale s-a constatat ca depasirile de suprafata sunt in cateva cazuri chiar duble fata de suprafata inchiriata.

Viceprimarul Sucevei, Angela Zarojanu a dat publicitatii o situatie rezultata in urma acestui control, din care rezulta ca firma Razvy 2000 SRL are o terasa amenajata pe 180 metri patrati, iar in documentatie are doar 100 de metri. GIVAS Comimpex SRL are un contract pentru 70 de metri patrati, iar pe teren s-a descoperit 89 de metri. SC BAR XXL SRL are aprobare pentru 49 de metri patrati, functioneaza dar nu a incheiat inca un contract cu Primaria.

Camirad Prod Serv are un contract pentru 128 de metri patrati iar in realitate cei de la Primarie au descoperit ca ocupa 471 de metri patrati, cu 343 de mp mai mult decat inchiriase.

SC Romireland SRL are aprobare pentru 80 de mp si ocupa 136 de metri dar nu functiona la data controlului, iar SC ELPIDA Exim are aprobare si contract pentru 64 de metri iar in realitate ocupa 149 de metri.

Zarojanu a spus ca administratia locala este decisa sa introduca legalitatea in acest domeniu si nu a exclus chiar desfiintarea acestor terase.


Intră acum și în grupul de