Iulius Mall Suceava te invită la „Distracţie all inclusive”, în Grecia


Intră acum și în grupul de

Iulius MallVara aceasta, Iulius Mall Suceava le propune clienţilor săi să se bucure de distracţie all inclusive. Bucovinenii sunt răsplătiţi pentru pasiunea lor de a face cumpărături cu mii de premii răcoritoare şi o mare surpriză estivală: un sejur pe litoralul însorit al Greciei.

„Amatorii de modă şi distracţie au motive să combată zilele călduroase cu sesiuni prelungite de cumpărături în magazinele lor preferate. În perioada 3 – 19 iulie 2015, sucevenii şi nu numai sunt invitaţi să participe la campania „Distracţie all inclusive!”. Astfel, cei care îşi doresc să se relaxeze pe plajele însorite ale litoralului grecesc şi să se lase alintaţi de briza mării pot câştiga o vacanţă relaxantă, pe măsura dorinţei lor. Clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei pot participa la tombola verii. Marele câştigător, desemnat în urma tragerii la sorţi, va fi răsplătit de Iulius Mall Suceava cu un sejur pentru două persoane, în Grecia. Destinaţia va fi la alegere, cei doi putând opta să se relaxeze în insula Corfu, Rhodos sau Creta, timp de şapte zile, unde vor beneficia de regim „all inclusive”, transportul, masa şi cazarea fiind asigurate.

În plus, pe toată durata campaniei, primii 150 de clienţi ai fiecărei zile primesc premii instant pentru distracţia de vacanţă: pături de plajă, prosoape, mingi, genţi, creme cu protecţie solară şi vouchere Farmona.

La Iulius Mall Suceava, periplul prin magazine se transformă într-o vacanţă de vis şi îţi aduce premii cuceritoare”, se arată într-un comunicat al complexului comercial sucevea.


Intră acum și în grupul de