Subprefectul Sucevei ar putea prelua conducerea Prefecturii la anticipate


Intră acum și în grupul de

Subprefectul, care este membru al Partidului Conservatorilor (fostul PUR), doreste sa continue activitatea pe linie administrativa si are mari sanse sa preia functia de prefect al judetului, inlocuindu-l pe actualul liberal Orest Onofrei.

Lucrul acesta este posibil in conditiile in care Baisanu devine membru al PNL iar Onofrei va candida din nou pe liste pentru Camera Deputatilor. De altfel prefectul, care este si presedintele organizatiei judetene a PNL, a spus in mai multe randuri ca doreste sa faca mai mult politica.

Conform legislatiei, prefectul este nevoit sa demisioneze din functie daca doreste sa candideze pentru un fotoliu de parlamentar. In felul acesta el va lasa locul liber actualului subprefect Alexandru Baisanu

Liderul PC Suceava, senatorul Constantin Gheorghe afirmat ca in cazul cand se va ajunge la alegeri anticipate, „la nivelul judetului Suceava ne va interesa doar soarta partidului si mai putin a unor persoane, chiar la nivel de varf”, refuzand sa dea mai multe detalii in legatura cu acest aspect.

Subprefectul nu a putut fi contactat, fiind in concediu de odihna.


Intră acum și în grupul de